Aankomende moduleweekenden!

Aankomende moduleweekenden!

Wil jij je als leiding nog voor de zomervakantie ontwikkelen? We hebben nog 2 moduleweekenden gepland voor de zomervakantie op 1/2 April en op 10/11 juni 2017!

Veranderde opzet trainingen:

In dit seizoen hebben we de trainingen anders in elkaar gezet. We bieden nu alle 12 modules aan in 2 weekenden. Na 2 weekenden heb je dus alle 12 modules afgetekend in SOL en ga je met de praktijkbegeleider om tafel om te kijken of je dit ook in de praktijk kan toepassen. Makkelijker werken aan je competenties is er haast niet.

Opzet 2 weekenden:

Weekend A:

Module 1: Spelvisie en Spelaanbod Module 2: Scouting in de samenleving Module 3: Scouting Academy Module 7: Motivatietechnieken en groepsproces Module 8: Veiligheid Module 10: Gewenst gedrag

Weekend B:

Module 4: Leeftijdseigene kenmerken Module 5: Activiteitenwensen en spelideeën Module 6: Programmeren Module 9: Presenteren en uitleggen activiteiten Module 11: Evalueren Module 12: Gesprekstechnieken en overleg

Je hoeft niet eerst weekend A te doen voordat je weekend B mag doen. Je mag rustig eerst Weekend B doen en daarna A.

Voor iedere module nemen we ruim de tijd om alle verdieping en uitwisseling van ervaringen binnen de groepen te stimuleren.

Samen gaan we aan de slag om te zien wat jouw functie is en hoe jij hier nog in zou kunnen groeien. Geen powerpoint presentaties, maar learning by doing.

Wat verwachten we van jou?

Dat je jezelf wilt ontwikkelen, dat je deel uitmaakt met de uitwisselingen van ervaringen vanuit je eigen groep en gezelligheid.

Hoe geef je je op?

Je kan je opgeven via SOL (scouting online programma), log eerst in en daarna kan je je via deze link opgeven.

Zien we jou ook op aanstaande trainingen? Gezellig, wij hebben er zin in !!

Ik heb een andere vraag, en nu?

Als je met je groep geen hele training wil volgen maar een andere opleidingsvraag of een workshop op maat wilt hebben dan kan dat. Je mag de je vraag dan mailen naar SA@regiotwenteland.nl , je vraag wordt daarna in behandeling genomen.


Ga terug naar het overzicht