Praktijkcoaches

Joyce Vorgers

Hoi!
Ik ben Joyce en ik kom uit Hengelo.
Opgegroeid binnen de st. Jeroen Bambi groep, waar ik alle speltakken heb doorlopen vanaf dat ik 4 jaar oud was.
Hierna (bege)leiding geworden en geweest bij verschillende speltakken en verschillende groepen.

Praktijkcoach voor de regio Twenteland, wat ik erg leuk vind om te doen. Ik vind het bijzonder om mensen te mogen zien groeien binnen scouting en ze daarbij te mogen begeleiden en erg leuk om bij verschillende groepen een kijkje in de keuken te mogen nemen.

Buiten scouting ben ik ook een actief baasje. Ik werk in de zorg en de horeca, ben actief bij de afdeling Hengelo van GroenLinks, coach bij ‘365 dagen succesvol’, lees graag en maak af en toe ook nog een wandeling.

Geert Hofman

Hey!

Mijn naam is Geert, als welp ben ik in 1999 binnen gekomen bij Scouting Oosterhof – Niej-Begin in Rijssen. Vanaf jeugdlid ben ik doorgegroeid naar leiding en teamleider en heb daarnaast nog een paar andere taken uitgevoerd waaronder praktijkbegeleider.

Na heel wat jaren praktijkbegeleider te zijn geweest is het tijd voor een volgende uitdaging als praktijkcoach voor onze eigen regio. Voornamelijk de regionale contacten en groeien op eigen (groeps)niveau vind ik interessante werkgebieden

Naast scouting ben ik zoals elke scout het liefst in de natuur te vinden aan het hiken of geocachen. In mijn dagelijks leven werk ik als software programmeur.

Marieke Veldboer

Hallo,

Ik ben Marieke en kom uit Hengelo. Als kind heb ik nooit bij scouting gezeten maar toen ik mijn man ontmoette veranderde dat en ben ik bij de Cunera Sint Marcellinus uit Hengelo terecht gekomen. Daar ben ik op mijn 17e gestart als leiding bij de bevers. Na een paar jaar bevers ben ik naar de Welpen meisjes gegaan en uiteindelijk geëindigd bij de explorers meisjes. De bedoeling was daarna om een stapje terug te doen omdat onze dochter geboren werd. Dat stapje terug werd een functie als praktijkbegeleider en daarnaast ook uiteindelijk bestuurslid binnen onze vereniging.

Na heel wat jaren praktijkbegeleider te zijn geweest wil ik mij nu gaan inzetten als praktijkcoach voor de regio Twenteland. Vooral het contact leggen met de verschillende groepen en te zien hoe iedereen op zijn eigen manier vormgeeft aan het leiding draaien maakt mij enthousiast.